Zázrak jménem Hydratační sérum hyaluronové

08. 09. 2022, 18:53


Zázrak jménem Hydratační sérum hyaluronové

"Den bez hydratačního séra je jako…...dělám si srandu NETUŠÍM!"

Naše hydratační sérum se stalo velkým oblíbencem sotva spatřilo ragály naší prodejny. Téměř okamžitě se vyhouplo mezi nejprodávanější produkty Maat. Takový raketový výstřel mezi TOP produkty jsme ještě asi nezažily.

Můžu vám ale říct, že se ani nedivím. Slogan, který jste četli na začátku tohoto článku, doslova vystihuje moji závislost na tomto produktu. Já opravdu netuším, co je každodenní skincare bez hydratačního séra a vlastně si to ani nedokážu představit.


Zajímá vás, čím je naše sérum tolik výjimečné a proč že je tak skvělé?
Pojďme si jej detailněji rozebrat. Naše sérum totiž mimo kyselinu hyaluronovou obsahuje i čepelatku prstnatou a glycerin.
 

 


Kyselina hyaluronová

Účinky kyseliny hyaluronové jsou velmi známé, ale proč si je nezopakovat. Sodium hyaluronate přitahuje vodu a díky tomu zajistí pleti velkou dávku dlouhodobé hydratace. Krásně si poradí s minimalizací vrásek a podpoří její zdravý a prozářený vzhled.

 

Čepelatka prstnatá

Mořská řasa, která pleť regeneruje, reguluje otoky, zvláčňuje a obnovuje.

 

 

Glycerin

Glycerin pleť zjemňuje, naprosto dokonale hydratuje a zvyšuje její pružnost. Navíc krásně hojí, snižuje pocity pálení, svědění (sluníčko, alergické reakce) a skvěle slouží jako ochranná bariéra před negativními vnějšími vlivy, jako jsou slunce, vítr, sucho, zima.

 

Tak co, už jste naše hydratační hyaluronové sérum zkoušely? Dejte vědět jestli ano a zda jste taky tak nadšené jako já.

 
 

Komentáře

Diskuze je prázdná.