Ochraňuj svou pokožku před sluncem

20. 04. 2021, 12:12

Ochraňuj svou pokožku! A to nejen v létě!

Zima je pryč a sluníčko začíná pomalu nabírat na síle. Tělo po zimě doslova hltá každičký paprsek. Jen pozor. Jarní slunce je velmi zrádné a tak se ani nenadějete a máte spálenou kůži. Jednoduše si tak můžete zadělat na problémy jako je předčasné stárnutí pokožky, hluboké vrásky, různé kožní problémy a taky pigmentové skvrny. Proto, již s prvními jarními paprsky sáhni po takovém produktu, který tvé pokožce poskytne tu správnou ochranu a pomůže se vyvarovat výše uvedeným problémům.

 


Co doporučují naše kosmetičky
 

Arganove séra malina a jahoda môžem len odporučiť.. Problémy s pigmentovými škvrnami sú veľmi časté, aj ja som sa po pôrode s týmto problémom trápila, až kým som neobjavila malinove sérum. Začínam ho používať vždy už na konci marca a keď je slniečko naozaj silné, pridám ešte jemnú vrstvu zinkoveho masla a s pigmentovými škvrnami mam pokoj a bonus je jeho nádherná vôňa. B.H.

Moje zákaznice nasazují v dubnu malinu nebo jahodu a pigmentové skvrny nemají šanci. Používají ji po celé léto a pleť je stále krásná... už to není jako dřív, kdy se po prvním sluníčku vracely plné skvrn. Já malinu miluju a nedám na ni dopustit. Zákaznice, které séra neznají a potřebují řešit skvrny po létě, bělíme. Pár kapek citronu a sérum malina na noc. A.CH.

 

 

Ranní péče a ochrana

Jak může vypadat taková ranní péče, která zároveň vaši pleť ochrání před slunečním zářením a výše uvedenými problémy? Třeba takto:

Očista a tonizace - klasika, ráno pleť očistíte, ideálně mycí emulzí nebo odličovacím olejem. Nebo prostě sáhnete jen čistě po pleťové vodě a obličej otřete. Všechno je lepší než nic a ráno nebývá moc času nazbyt, to každý chápe. Ranní čištění je důležité, stejně jako to večerní. Pleť pak bude zářivá a připravena na další kroky.
 

Péče - určitě jako první naneste Hydratační sérum Hyaluronové, bez něj u nás v Maat už nedá nikdo ani ránu. Následně buď oblíbené arganové sérum nebo obličejový olejík. Já vám doporučím sáhnout po naší Malině nebo Jahodě.
 

Ochrana před sluníčkem - na závěr naneste vrstvičku máslíčka ZINEK a nechte několik minut vstřebat. Pak můžete nanést makeup, podle toho jak jste zvyklé.

 
 
 

Proč právě tyto produkty

Arganové sérum Malina díky vysokému obsahu malinového a arganového oleje skvěle ochrání Vaši pleť před slunečními paprsky a skvěle pomáhá předcházet vzniku pigmentových skvrn. Ocení jej především pleť zánětlivá, podrážděná, se sklonem k akné, ale taky zralá a suchá. Neobsahuje žádné éterické oleje, je tedy velmi vhodné i pro opravdu velmi citlivou pleť. Navíc krásná vůně zralých malin činí z použití tohoto séra jedinečný zážitek.

 

 

 

Arganové sérum Jahoda taktéž chrání Vaši pleť před slunečními paprsky a pomůže předejít vzniku pigmentových skvrn. Je spíše vhodné pro pleť zralou, velmi citlivou a náchylnou. Opět neobsahuje žádné éterické oleje a jeho vůně je jemná a připomínající zralé jahody.

 

 

Měsíčkové máslo Zinek je naprosto univerzální produkt a velmi obstojně vaši pleť ochrání před slunečními paprsky. Jak je možné, že to dokáže? Obsahuje oxid zinečnatý (non-nano), který nejenže má skvělé účinky na různé neduhy, ale také na pleti vytvoří ochranou, ale propustnou vrstvičku, která zabraňuje pronikání UV záření do pokožky.

 
 
 

Jak chránit pokožku těla

Na tělo můžete použít olej PŘI opalování. S tímto olejem získá vaše pokožka velmi krásnou barvu opálení, ale hlavně díky obsaženým rostlinným olejům poskytne přirozenou širokospektrální ochranu před slunečním zářením. Nezapomínejte ovšem na bezpečné opalování a užívejte životadárných paprsků slunce s rozumem.
Doporučuji kombinovat i na tělo právě s měsíčkovým máslem Zinek. Tato kombinace je vhodná i pro ty nejmenší.
 
 
 

Spálená pokožka

Pokud se přeci jen tohle stane, pomůže měsíčkové máslo Zinek. Pokožku zklidní a zahojí. Sáhnout ale můžete také po tělovém a obličejovém másle Okurka, které má zvlhčující, hojivé účinky a je doporučováno na kožní problémy. Aromaterapeutický olej Konejšívá už podle názvu poznáte, že pokud jej použijete, tak nesáhnete vedle. Rakytníkový olej a levandule v něm obsažené mají skvělé uklidňující a léčivé účinky na spálenou pokožku, ať už po nepřiměřeném slunění či drobných nehodách v kuchyni.

Po slunění velmi dobře pokožku zklidní jakékoliv tělové a obličejové máslo nebo naše přímo na to určená sluneční olejová péče PO opalování. Je zklidňující, tišící, hydratační a výživná péče o pokožku s BIO kokosovým a měsíčkovým olejem. Tento tělový olej se s něžnou péčí stará o vaši pokožku po slunění a dlouhém pobytu na sluníčku. Vaše opálení dlouho vydrží a pokožka je bude svěží a zdravá.

 

Komentáře

Diskuze je prázdná.