Výstavní nožky

30. 07. 2021, 18:30

Blýskněte se výstavními nožkami!

Teploty venku stoupají a přímo vybízejí k tomu, obléknout svou oblíbenou sukni nebo šortky a vystavit své nožky na odiv. A právě to je ideální čas dopřát jim extra péči navíc. Vyzkoušejte naše pečující kroky a vaše nožky budou jenom zářit.

 

Koupel

Ulevte otékajícím a těžkým nohám. Lázeň nohou bude příjemnou odměnou po těžkém a horkém dni. Sůl zajistí dezinfekci, změkčení, regeneraci a úlevu nejen nohám, ale i celému tělu.


Co k tomu potřebuji?

 

Jak na to?

Ve vodě rozpusťte 1-2 lžíce soli a minimálně 10 minut relaxujte. Pak se přesuňte do koupelny a pokračujte ve zkrášlovacím procesu.

 

 

Peeling

Zbavte nohy odumřelých buněk a nehezkých šupinek. Solný peeling pomůže kůži změkčit, zjemnit a perfektně pokožku prokrví.

Co k tomu potřebuji?

  • mixér nebo hmoždíř
  • sůl do koupele z naší nabídky
  • tělový a obličejový olej jakýkoliv z naší nabídky

 

Jak na to?

Koupelovou sůl rozmixujte nebo rozdrťte v hmoždíři tak, aby byla jemnější. Potřebné množství smíchejte s olejem a vytvořte směs, kterou krouživými pohyby masírujte nohy. Nezapomeňte na chodidla!

Můj TIP: Velmi dobře a jednodušeji se tato směs nanáší žínkou. Jednoduše naberete směs na mokrou žínku a krouživými pohyby masírujete. Směs pak tolik neopadává a vy tak máte menší spotřebu.

 

 

 

Výživa a péče

Mazat, mazat a mazat. Chodidla nemají mazové žlázy a proto je velmi často kůže v této oblasti suchá, ztvrdlá a popraskaná. S tím vám krásně pomůže balzám na nožky - Sedmero bylin.

 


Balzám na nožky – Sedmero bylin

obsahuje:

  • arnikový a kaštanový olej - který posiluje žilní stěnu
  • éterický olej rozmarýny - rozproudí krevní oběh
  • měsíčkový olej - zhojí drobné prasklinky
  • bambucké máslo - dodá vláčnost a krásně promaže suchou kůži
  • éterický olej jalovce - zabraňuje otokům
  • a citron s mátou - zajistí svěžest

 

 

 

Jak na to?

Potřebné množství balzámu vmasírujte do plosek nohou i lýtek. Pokud jsou nožky extrémně vysušené a popraskané naneste ve větší vrstvě, zabalte nohy do sáčků a nechte působit.

 

TIP Petry, tvůrkyně kosmetiky Maat:
Pomáhá mně v období veder, když mně nohy otékají a cítím v nich nepříjemný tlak. Používám jej vždy, když mám nohy unavené, nedokrvené, neklidné. Je skvělou prevencí popraskaným patám. Výborný je na masáž nohou.

 

Můj TIP:
Na opravdu velmi ztvrdlou kůži vyzkoušejte náš balzám na rty. Obsahuje včelí vosk, který výborně zvláčňuje a vyživuje. Má vynikající protizánětlivé, antibakteriální a protivirové účinky, zabraňuje tvorbě kožních infekcí. Na pokožce vytvoří ochranou vrstvu a tím zabraňuje jejímu vysoušení.

 

 

Zářivé a opálené nohy

Než někam vyrazíte a nožky vystavíte na odiv, vetřete do vlhké pokožky olej sluneční péče Při opalování. Díky mrkvovému oleji a jeho krásné oranžové barvě budou vaše nožky vypadat opáleněji a zdravěji.

Komentáře

Diskuze je prázdná.