Jiný než minule

23. 08. 2021, 11:34

Proč má váš oblíbenec jinou texturu, vůni nebo barvu než  ten co přišel v minulé objednávce?

Každý produkt, který vznikne pod rukama Peti (tvůrkyně kosmetiky Maat) je naprostý originál. Šarže od šarže se může lehce lišit jeho textura, barva, vůně nebo i jeho energie. Jednou bude naše čistící maska víc zelená a jednou zase více do hněda. Záleží kde byl těžený zelený jíl, který nám dodavatel dodá. Růže sbíraná na jednom konci světa bude vonět malinko jinak, než ta na druhém konci. Bude záležet za jakých podmínek rostla, za jakých byla sklízená atd.

Nikdy tedy nemůžeme zaručit, že dostanete do rukou naprosto identický produkt, který jste dostali posledně. To je příroda a důkaz 100% přírodní kosmetiky. Jen syntetika dokáže být pokaždé naprosto stejná a mrtvá, kdežto přírodní kosmetika neustále pracuje, reaguje na teploty a je živá.

 

 

Hrudky v deodorantech a máslech

Ano, můžete je tam najít a mohou za to vysoké teploty obzvlášť v létě. Nedá se nic dělat, ale v autech je prostě v létě k nevydržení, a tak procesem zahřátí naše produkty chtě nechtě prostě projdou.

Vy pak doma natěšeně rozbalíte zásilku, otevřete víčko a vykouknou na vás malé bílé kuličky. Deodorant nevypadá jak by měl a je malinko ošklivý. Vyšší teploty rozpojí a vysráží přirozené složky bambuckého másla. Nebojte se a klidně takové deodoranty i másla normálně používejte! Jedná se pouze o "kosmetickou" vadu, která nemění nic na kvalitě tohoto produktu. Malé hrudky se při styku s kůží normálně rozpustí.

Nenechte se odradit vzhledem, věřte v účinky a sílu přírody.

 

 

 

 

TIP:

Pokud byste se hrudek chtěli pokusit zbavit. Zkuste produkt pomalu rozehřát ve vodní lázni a pak jej dejte na pár hodin do chladničky. Tento proces by měl váš produkt zbavit hrudek a být opět hladký.

 

 

Cestování v létě s naší kosmetikou

Teploty v autě umí často vyšplhat do pěkných výšin. Na cesty proto volte spíše olejové produkty než ty s máslovým základem. Pokud ovšem nechcete vycestovat bez svého máslového oblíbence, doporučuji zajistit si pro tyto produkty cestovní chladničku nebo chladící tašku.

Komentáře

Diskuze je prázdná.