Intimaat - pečující máslo na ženský klín

06. 09. 2021, 20:57


Hygiena intimních partií je samozřejmost, co ale další péče o ženský klín?

Stejně jako váš obličej si i intimní partie zaslouží extra péči navíc, zub času se totiž nekompromisně podepisuje i na nich. Na obličej a dekolt používáme různá séra a krémy, na tělo másla a balzámy, vlasy vyživujeme maskami. I několikrát za den sáhneme po krému na ruce a večer po krému na nohy. Všimli jste si, že jedinou neopečovávanou partií je právě ženský klín?

 

 

Pravidelná péče

Malé množství másla jemně vetřete do oblasti ženského klínu. Používejte na navlhčenou pokožku, ideálně po koupeli.

Bambucké a kakaové máslo, měsíčkový a kokosový olej dokonale pečují a hýčkají citlivou a jemnou pokožku ženského klínu.

Intimaat navrací pokožce pružnost, udržuje přirozenou vlhkost a chrání ji před vysušením. Kůži udržuje hebkou, jemnou a vyživenou.

 

 

 

Po holení a při pocitu diskomfortu

Obsažené složky v tomto másle zklidní pokožku po holení a velmi dobře fungují proti podráždění a pupínkům, které se často po holení objevují.

Velmi dobře se Intimaat osvědčil v případě nepříjemných pocitů jako je svědění a pálení. Obsahuje éterické oleje, které jsou mimo jiné také protizánětlivé, antibakteriální a protivirové.

 

 

Přírodní lubrikant

Vůně jasmínu, růže a vanilky Vám mohou pomoci se uvolnit, navodit pocit vzrušení a prožít do hloubky okamžik splynutí s partnerem. Díky obsahu másel a olejů zajistí skluznost, hydrataci, zklidnění a prevenci před podrážděním.

Intimaat najdete ZDE

Komentáře

Diskuze je prázdná.